Go to top
Filtri za avtomobilsko industrijo

Zračni filtri za avtomobilsko industrijo

 • Zračni filtri za potniško kabino – zasnova za izboljšanje kakovosti zraka in udobja v kabini. Hkrati naši materiali ščitijo potnike pred zunanjimi vplivi s pomočjo sloja visokokakovostnega aktivnega oglja iz naše linije izdelkov KARBOFIL s povečano zmogljivostjo absorpcije določenih plinov, kar je v skladu s strankinimi zahtevami. Zmogljivost filtriranja je mogoče dvigniti na višjo raven s pomočjo dodatnega sloja, izdelanega iz finih vlaken, in s pomočjo talilno-pihalnega postopka. Kot dodatno nadgradnjo naših filtrov dobavljamo kemično obdelan vhodni sloj ogljikovega filtra z visoko zaščito, ki je na voljo z različnimi kemičnimi obdelavami, kot sta zaščita proti mikrobom ali sloj, obdelan s protialergijskim sredstvom.
 • Zračni filter za motor – naš filter za motor je izdelan iz 2-slojnega netkanega materiala. Materiali so izdelani iz 100-% sintetičnih vlaken, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo zračnega filtra. Dobra nagubanost in oblikovanje brez kemičnih dodatkov. Uporabljeni so materiali s sposobnostjo samostojnega gašenja in ne zahtevajo dodatne obdelave.
  The Nonwoven-Filter Services Rendered by Filc

  Filtri za tekočine za avtomobilsko industrijo

  Oljni filter ščiti motor pred nečistočami v obliki trdih delcev za boljšo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo vozila.

   Stranski trak

   Na voljo imamo širok nabor materialov za stranske trakove nagubanih filtrov. Na voljo so tudi z impregnacijskimi raztopinami.