Go to top

DR!PSTOP in SOUNDCONTROL

dripstop

Membrana za nadzor kondenzacije za kovinske strehe

DR!PSTOP ® je drugačen način soočanja s težavo, ki jo predstavlja nabiranje kondenzacije na neizoliranih kovinskih strehah na preprostejši in varčnejši način. Gre za samolepilno membrano, ki se v procesu profiliranja nanese na pločevino.

Za več informacij obiščite spletno mesto DR!PSTOP na naslovu www.dripstop.net.

  SOUNDCONTROL ZA PERFORIRANE PANELE

  SOUNDCONTROL® 80 za perforirane panele je samolepilna in porozna membrana, ki jo odlikuje odlična zračna upornost, ki je nujna za učinkovito zmanjšanje zvoka. Namenjena je uporabi skupaj s perforiranimi elementi iz kovine, lesa, mavčne plošče ali plastike (za notranjo uporabo v pisarnah, čakalnicah, na letališčih, železniških postajah itd.). Namenjena je izboljšanju akustike v prostoru, ki se doseže z izboljšano absorpcijo zvoka na stropu in/ali stenah.

   SOUNDCONTROL ZA IZOLACIJO IN ABSORPCIJO ZVOKA DEŽJA

   SOUNDCONTROL® 200 je samolepilni zvočni absorber, razvit za kovinske konstrukcije. Zmanjšuje hrup dežja in nudi maksimalno širokopasovno absorpcijo zvoka v prostoru, kjer hrup povzročajo notranje aktivnosti. SOUNDCONTROL® 200 je izjemno učinkovita tehnologija zaradi svoje porozne strukture, ki zagotavlja visoko zvočno zmogljivost.

   Za več informacij se obrnite na nas: infofilc@freudenberg-pm.com.